Over ons

Montagevriendelijk
innoveren

 
 

Van zelfstandig monteur in ventilatie- en rookgasafvoersystemen tot een bloeiende zaak met een uitgebreid machinepark. Het verhaal van Ealtec is er een van dromen najagen en van een ambitieuze toekomstvisie. Het is er ook een van passie en samenwerken met een gemotiveerd en getalenteerd team.

Producten op maat

In 2018 werd Ealtec boven de doopvont gehouden. Er was een nood aan bedrijven die snel speciale stukken afleveren in de luchtbehandeling- en ventilatiesector. Want waar serieproductie tekort schiet, is doorgedreven maatwerk het antwoord.

Ealtec bouwt op knowhow van de sector en op een diepgaande kennis van de ventilatiewetgeving. Door te innoveren verbeteren ze hun technische vaardigheden en vereenvoudigen ze de montage voor installateurs. Nieuwe kennis levert creatieve, gebruiksvriendelijke ideeën op. En kwalitatieve producten. Op maat.

Update voor klassieke ontwerpen

Wat je zelf doet, doe je beter. De klassieke ontwerpen voor gecombineerde dakafwerking en

CLV-overdruksystemen voldeden niet aan het montagegemak en de kwaliteit die Ealtec hoog in het vaandel draagt. Daarom kwam het bedrijf met eigen ontwerpen, inclusief CE-markering.

Meer weten? Contacteer ons.